Menu
A+ A A-

Utstilling med Geir Tore Holm

Geir Tore Holm: Lakta/Grensesnitt
09.03 - 16.04, 2017
Geir Tore Holms like poetiske som aktivistiske estetikk møter i utstillinga Grensesnitt. Dette er en rik presentasjon på SDG av en av Sápmis og Skandinavias viktigste kunstnere. Med like deler underfundig refleksjon og konkrete aksjoner forteller Geir Tore Holm om livssykluser og natur, om hvordan menneskene lever på sin planet, og om det truede og det livgivende.

Les mer …

Felgen Orkester

felgenBuolli Dolla, Rosvu, Beaivelottážat, Ále guode mu, Silba Golle Sarvvis, Supermann, Ferrari og Dolly Parton!!

Hvem klarer å stå imot disse gutta? De ble nemlig kåret til å ha årets beste samiske radiolåt! Våre egne store helter Felgen Orkester står på scenen både langfredag og påskeaften.

Les mer …

ČUOLLOGEAĐGI / THE SILHOUETTE STONE

IMG 4031 2Čuollogeađgi - en offerstein som står i silhuett mot himmelen. Denne steinen står majestetisk ved en innsjø på sommerbeitelandet til dikteren Inga Ravna Eira. Man kan se Čuollogeađgi på lang avstand. Den viser vei.

Les mer …

ELIN KÅVEN

Elin K Rimeborn CoverElin Kåven er en etablert samisk artist og låtskriver– som har fått kallenavnet "Den arktiske alven" for hennes unike sceneuttrykk og dans. I følge flere musikkjournalister har hun skapt en egen sjanger. Selv kaller hun det Arktisk Folk Pop.

Les mer …